Baby Monitor yang terbaik untuk anda pada harga discount

Selepas menilai kira-kira 22 produk baby monitors di pasaran online, melihat video, membaca reviews dan feedback dari pelanggan yang sudah memilikinya, kami telah memutuskan bahawa  Infant Optics DXR-8 adalah yang terbaik buat masa ini, tetapi harganya agak mahal jika mahu dibandingkan dengan jenama yang lain tetapi tidak mempunyai spesifikasi yang lengkap seperti produk yang kami sarankan.

Infant Optics DXR-8

Jika dibandingkan dengan pesaing lain, Infant Optics DXR-8 mempunyai lebih intuitive, mudah mengendalikan interface, dan ketahanan bateri yang lebih lama. Ia mempunyai keluasan rangkaian yang mencukupi untuk kegunaan di dalam rumah, kualiti imej yang bagus, keupayaan menambah multi-camera, dan mudah digunakan untuk keseluruhan kemudahan yang disediakan. Kebanyakkan isu yang sering dipersoalkan adalah ketahanan bateri dan pengecasan semula, dan ini adalah masalah yang biasa kita dengar berkenaan dengan baby monitors, dan syarikat ini mempunyai rekod yang baik bagi menangani pelbagai isu yang diutarakan pelanggan mereka.

Infant Optics DXR-8

Infant Optics is a recognized leader in delivering the highest quality baby monitors.

RM 1,199.00 RM 1,599.00
Infant Optics DXR-8

Video is streamed real-time to a slim 3.5 inch LCD color display providing a crystal clear image.

$166.99 $229.99

VTech DM221

Kami mahu mengusulkan video monitor yang lebih murah, tetapi kualiti yang ditawarkan adalah begitu menyakitkan yang menyebabkan kami memutuskan untuk mengesyorkan anda untuk berbelanja lebih murah pada audio-only monitor yang berkualiti seperti VTech DM221 ini. Ia mendapat reviews yang memuaskan hati sebagai best seller di Amazon, dan mempunyai “crisp sound” serta mampu mengawal pada jarak jauh dan jangka hayat bateri yang lebih baik berbanding yang lain. Produk ini dengan mudah mengalahkan pesaing-pesaing lain yang menawarkan audio-only pada cordless, pengecasan semula dan jauh lebih murah. Kami juga tidak fikir ibu bapa berasa selesa dengan baby monitor yang menggunakan Wi-Fi berbanding RF signal.

VTech DM221

Safe & Sound Digital Audio Monitor with DECT 6.0 digital technology provides crystal clear transmission, eliminating the annoying.

RM 279.77 RM 335.37
VTech DM221

DECT 6.0 provides crystal clear transmission, eliminating the annoying white noise you hear from analog monitors.

$29.95 $39.95
No Conspiracy Here